Helaas heeft Buurtbusvereniging Brummen Leuvenheim (BBL) vanwege de corona pandemie een jaar niet kunnen rijden. Maar vanaf maandag 15 maart 2021 is de dienstregeling weer hervat!

De bussen zijn voorzien van een kuchscherm tussen chauffeur en passagiers, er is een dakventilator geplaatst en de bussen zijn voorzien van een hepafilter.

Hierdoor zijn alle bussen van de BBL coronaproof. Uiteraard dient u als passagier een mondkapje te dragen. Zonder mondkapje wordt u niet meegenomen en het maximum aantal passagiers is acht!

De aankomst- en vertrektijden blijven ongewijzigd. In de ochtend en middagspits wordt, zoals voorheen, zo nodig met 2 bussen gereden.

Qua uiterlijk hebben onze bussen een metamorfose ondergaan. De bussen hebben de nieuwe huisstijl van RRReis gekregen, zie onderstaande foto. RRReis is het overkoepelende merk voor het regionale openbaar vervoer in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. De herkenbare reclamestickers van onze gewaardeerde sponsoren ontbreken nog, deze worden zo spoedig mogelijk weer aangebracht.

De chauffeurs van de BBL hopen u weer als passagier in de buurtbus te mogen begroeten!