BBL in 2018 op 2e plaats met 21.028 vervoerde passagiers op de Veluwe.

Leuvenheim.

Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie van de Buurtbusvereniging Brummen Leuvenheim (BBL) opende voorzitter Rein Put met de gebruikelijke nieuwjaarswensen en een aantal korte mededelingen van huishoudelijke aard. Om vervolgens met een terugblik over 2018 vast te stellen dat het wel een enerverend jaar voor de BBL is geweest.

Hij memoreerde o.a. de volgende feiten: 1e Afscheid van 5 chauffeurs vanwege leeftijd en verhuizing, echter de BBL mag zich gelukkig prijzen door gelijktijdig vervanging te kunnen realiseren. 2e Proefproject met pinapparatuur i.v.m. feit dat contante betaling in de bus met ingang van 2019 niet meer mogelijk is. 3e In november mocht de BBL de 250.000e  passagier vervoeren waar uiteraard de nodige aandacht aan is besteed.

Met een meer dan tevreden gevoel stelde hij vast dat de BBL vanaf de oprichting- september 2007- tot heden maar liefst 255.063 passagiers had vervoerd. Van de 14 buurbusverenigingen op de Veluwe staat de BBL in het jaaroverzicht van vervoersmaatschappij Syntus op de 2e plek. Hetgeen maar weer eens de noodzaak van deze buslijn onderschrijft. Hulde dan ook voor onze enthousiaste chauffeurs, die 6 dagen van de week de “exploitatie” van deze lijn mogelijk maken.

De avond werd aangenaam voortgezet met een hapje en een drankje en dit jaar omlijst met een gezellig achtergrond muziekje door het duo Iddo en Rosalyn.

nieuwjaarsreceptie-5 nieuwjaarsreceptie-6 nieuwjaarsreceptie-4nieuwjaarsreceptie-1 nieuwjaarsreceptie-2 nieuwjaarsreceptie-3